Ideen für (d)einen perfekten Geburtstag

Ideeën voor een perfecte verjaardag

Ideeën voor een perfecte verjaardag

Verjaardagen zijn geweldig!

Ik hou van het plannen en organiseren van verjaardagsfeestjes voor mijn familie en vrienden. De juiste uitnodiging voor het feest hoort er voor mij altijd bij. Een verjaardagsuitnodiging is een belangrijk onderdeel van de vieringen en met een geweldige, papierloze verjaardagsuitnodigingskaart kun je je gasten meteen uitnodigen voor het geweldige feest.

Onze favoriete familietraditie

Wat ritselt het lekker als ik voor een verjaardag mijn ambachtelijke mengelmoes openmaak en op zoek ga naar het belangrijkste accessoire: de behangrollen! Waarom heb ik ze nodig, vraag je jezelf af? Heel simpel: ik maak voor elke jarige een extra groot nummer, dat ik de avond voor de eredag ​​op een grote ruit plak. Elk cijfer ongeveer twee meter hoog! Elk jaar staan ​​jong en oud trots voor "het" getal van het nieuwe levensjaar, dat ons altijd een paar dagen door ons dagelijks leven vergezelt. Deze traditie is heilig voor mij en mijn familie!


ecard ecardilly whatsapp geburtstag feiern einladungskarte einladung zum geburtstag

De perfecte verjaardagsuitnodiging

Zodra een verjaardag nadert, denken we aan:

Willen en kunnen we het vieren, op welke dag doen we dat?

Hoeveel gasten mogen er komen en wie wil de jarige uitnodigen?

Moet het festival een motto hebben en zo ja, welk?

Hebben we - voor kinderverjaardagsfeestjes - een klein programma nodig?

Wat willen we eten en drinken?

Terwijl we dit allemaal bespreken, ontwerp ik al de uitnodigingskaart voor mijn verjaardag - dit laatste doe ik al tientallen jaren voor mijn hele gezin: van nul naar honderd, zeg maar!

Het voordeel voor u: Mijn schat aan ervaring

Dus je ziet dat ik bedreven ben in het ontwerpen van uitnodigingskaarten voor elk soort verjaardagsfeestje als ik eenmaal weet wat er gepland staat. Dit doe ik niet alleen privé, maar al vele jaren voor al mijn lieve klanten; eerder dan gedrukte papieren kaart en sinds 2020 uit absoluut duurzame overtuiging in de papierloze vorm: Mijn e-cards!

Hoe het werkt? Wanneer u uw kaart bestelt, kunt u eenvoudig alle informatie over uw feest in de daarvoor bestemde velden invoeren en ziet u direct de preview van uw eigen eCard. En dan krijg je - in een mum van tijd - direct na aankoop de link naar je perfect aangepaste uitnodigingskaart voor je verjaardagsfeestje.

Voor een geslaagde verjaardagsuitnodigingskaart heb ik ook acht korte tekstsuggesties die je ter inspiratie kunt gebruiken:

We vieren de verjaardag van [naam] en jij bent uitgenodigd!

Laten we samen de verjaardag van [naam] vieren en er een onvergetelijke dag van maken.

U bent uitgenodigd om de verjaardag van [Naam] met ons te vieren. Wij verheugen ons op u!

De verjaardag van [naam] komt eraan en we willen deze speciale dag met jou vieren.

Vier de verjaardag van [Naam] met ons en laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken.

Het is tijd om te vieren! Wij nodigen u van harte uit op uw verjaardag. We kijken ernaar uit om je verjaardag bij ons te vieren en deze dag iets speciaals te maken.

Geen verjaardag zonder taart!

Eerlijk gezegd eet ik liever cake dan dat ik het bak. Wat weer de geliefde familietraditie is van mijn collega "Die Frau Gesche". Daarom gaan we je dit vertellen als de grote finale trefzeker recept voor verjaardagstaart jouw familie:

  • 200 g chocolade (minstens 70% cacao) samen met
  • Smelt 200 g boter in een waterbad.

Beetje bij beetje

  •  200 g suiker (bij voorkeur ruwe rietsuiker)
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 200 g gemalen amandelen
  • 1/2 pakje bakpoeder
  • 1 snufje zout en
  • Roer 4 eieren erdoor.

Bekleed een springvorm met bakpapier of vet deze goed in en bak in een voorverwarmde oven op 160°C (140°C heteluchtoven) gedurende ongeveer 40 minuten.

Wunderschöne Einladungskarte Einladung zum Kindergeburtstag Geburtstag als eCard digital versenden


Zodra de cake is afgekoeld, kun je hem bestrooien met poedersuiker of decoreren met chocoladesuikerglazuur en fruit of verjaardagskaarsjes, als je dat wilt.

Gefeliciteerd!
Jouw Anya