Digitale Einladungskarten - kann ich wirklich meine Einladungskarte über das Handy versenden?

Digitale uitnodigingskaarten - kan ik mijn uitnodigingskaart echt via de mobiele telefoon verzenden?

Digitale uitnodigingskaarten - kan ik mijn uitnodigingskaart echt via de mobiele telefoon verzenden?

Dat is echt niks voor mij, zou je nu denken. Digitale uitnodigingskaarten zijn onpersoonlijk, oppervlakkig en worden waarschijnlijk niet met hart en ziel verzonden en ik kan ze niet in mijn hand houden en de haptiek van het papier voelen. Kortom, een digitale uitnodigingskaart of wenskaart is niets voor jou! Dat is wat je denkt


Is het echt zo? En waarom denk je zo? En voordat je dit bericht begint te lezen, wil ik je snel vertellen wat ik van je wil als je het einde van het bericht hebt bereikt. Namelijk dat je eCards niet zomaar euforisch verstuurt of misschien wel, want dat zou echt tof zijn ;-). Maar dat je je echt afvraagt ​​hoeveel van de uitnodigingskaarten of wenskaarten die je bereiken ofwel in de prullenbak zijn beland, ergens in een stapel papier zijn verdwaald of hoe vaak je al naar een uitnodigingskaart hebt gezocht om de details te lezen weer van de partij.


En juist om deze redenen wil ik je kort kennis laten maken met mijn digitale uitnodigingskaarten, oftewel eCards:


Hoe maak ik een verjaardagsuitnodiging digitaal aan als eCard?

Het is heel eenvoudig: in mijn winkel vind je veel digitale kaartlay-outs waaruit je een sjabloon kunt kiezen voor een feest dat bij je past. Als je een mooie layout hebt gevonden, dan stuur je de gewenste tekst mee met je bestelling. De daarvoor bestemde velden vindt u direct op de digitale uitnodigingskaart. Meestal kan ik de volledige tekst van de eCard aanpassen aan uw wensen - inclusief kopjes en verjaardagsnummers. Je ontvangt binnen 24 uur een link naar de voltooide eCard. Als u zich aanmeldt voor een Express Card uit mijn winkel, dan is het sjabloon van de digitale uitnodigingskaart direct na aankoop beschikbaar met de orderbevestiging.

Junge Menschen mit einer eCard oder digitalen Einladungskarte die per Handy verschickt werden

 

Heb ik een app nodig om een eCard aan te maken?

Nee, u hoeft zich niet te registreren en u hoeft geen technische kennis te hebben. Je hoeft je weg niet te vinden door veel grafische elementen, je maakt mijn digitale uitnodigingskaarten en wenskaarten in slechts een paar stappen. Dat was en is voor mij ook ontzettend belangrijk in mijn winkel! Het mag in geen geval tijdrovend zijn, maar je moet het jezelf gemakkelijk maken en binnen een paar minuten papierloos een mooie uitnodigingskaart of wenskaart kunnen versturen.


Kan ik de digitale uitnodiging via WhatsApp versturen?

Een eCard is als een foto of een afbeeldingsbestand dat u kunt opslaan als een foto van een mobiele telefoon. Vervolgens kun je de papierloze kaart zo vaak als je wilt naar al je gasten sturen via WhatsApp en naar Verjaardag, naar het feest, uitnodigen voor een feest of familiefeest. En het leuke is dat je ook snel feedback kunt krijgen van je gasten en dat helpt je ook bij je verdere planning, bijvoorbeeld voor het plannen van het eten en drinken.

Maar ook als niet alle gasten een uitnodiging via WhatsApp kunnen ontvangen, kunt u de eCards via andere berichtendiensten of per e-mail versturen. 

 

Ik ben nog steeds niet zeker van een eCard, is er een gratis digitale kaart? Of kan ik een eCard “uitproberen”?

Ik moet ook vaak wennen aan nieuwe dingen en eerlijk gezegd ben ik vaak een beetje huiverig voor nieuwe dingen en heb ik wat "opstarttijd" nodig. En als je net als ik bent, ben je welkom om er een te krijgen gratis kaart downloaden. Zo krijg je een inkijkje in mijn winkel en ook hoe een eCard eruit ziet of hoe je eenvoudig een uitnodiging of wenskaart verstuurt via bijvoorbeeld WhatsApp. 

 Verschiedene WhatsApp Einladungen zur Party, Geburtstagsfeier, 30. Geburtstag, 40. Geburtstag.

Al deze punten heb ik hier kort op een rijtje gezet om je te laten zien: Ook een digitale uitnodigingskaart of eCard kan iets voor jou zijn! Een digitale uitnodigingskaart of eCard hoeft niet onpersoonlijk en oppervlakkig te zijn en kan uit het hart komen. En het is zo ongelooflijk gemakkelijk en echt een alternatief voor dure gedrukte kaarten tegenwoordig. Want kijk - en nu ben ik weer terug bij het begin - er belanden zoveel kaarten in de prullenbak. Dat hoeft niet voor ons milieu te zijn en ook niet voor uw budget. 

Anja