Oktoberfest: Urige Einladung für deine persönliche Party

Oktoberfest: Rustieke uitnodiging voor uw persoonlijke feest

Oktoberfest: Rustieke uitnodiging voor uw persoonlijke feest

Ik ben een gepassioneerd kind van de herfst!

Ik vier mijn verjaardag in september. Ik heb mijn jeugd doorgebracht in Zwaben, waar ik ben geboren en opgegroeid. Ik breng mijn vakantie graag met mijn gezin door in de bergen; zowel in Oostenrijk als in Duitsland of Zwitserland. Ja, ik ga ook graag skiën. Ik hou van rustiek eenvoudig, ik hou van de natuur! Eerlijk is eerlijk, klederdracht is ook een van de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: ik hou gewoon van een nette dirndl of strakke lederhosen. Al deze magie die daarbij hoort, neem ik met plezier in me op.

ecard ecardilly einladung einladungskarte whatsapp oktoberfest rustikal hüttengaudi

Waarom vertel ik je dit?

De optelsom van al deze "geliefde herfststemmingen" verenigt zich aan het einde van de zomer met mijn creatieve designerhart: vervolgens leg ik mijn hart en ziel in het ontwerpen van uitnodigingskaarten voor ...

  • Oktoberfest dat je thuis viert
  • bij jarige kinderendie, net als ik, van rustieke eenvoud houden
  • milde herfstavonden die je met vrienden wilt doorbrengen in de karmozijnrode schemering
  • Middagen waarop je de vruchten van de herfst tovert tot geweldige taarten en taarten en je familie uitnodigt voor een koffieroddel. Als basis denk ik spontaan aan appels, pruimen en noten.
  • Oktoberfest vervangende feesten binnen een kleine kring van mensen
  • samen wandelen en wandelen door felgekleurde bossen
  • samen genieten van een hapje in de milde herfstzon
  • ... en alle andere ideeën die je in de herfst hebt als kleine of groot feest wil vieren!

Als je de juiste uitnodiging niet kunt vinden in mijn selectie voor kleine herfstfeestjes, Ik ontwerp er graag een voor je tegen een vaste prijs. Het mooie van mijn eCards is dat je er maar één nodig hebt, die je vervolgens eenvoudig via de mobiele telefoon naar al je gasten kunt sturen. Papierloos - in het belang van het milieu!

ecardilly ecard whatsapp einladung einladungskarte oktoberfest hüttengaudi rustikal feiern

O'zapft is ...

... dit jaar, 2021, zullen we vanwege het coronavirus niet in grote groepen kunnen vieren. Ook de Wasn en andere volksfeesten zijn begrijpelijkerwijs voor de tweede keer op rij afgelast! Maar in kleine kring lukt het vast wel, het gezellige samenzijn en vieren met vrienden en familie. Want de herfst komt eraan en zal ons ook dit jaar weer betoveren met zijn schoonheid.

Kom op, laten we dit jaar echt genieten van de heerlijke herfststemming!


Jouw Anya

 

Producten