Danksagung oder Dankeskarte für Kommunion und Konfirmation als eCard versenden. Mit Foto und nach Wunsch. Papierlos und günstig.

Thanksgiving Communie & Vormsel: snel en makkelijk, zo werkt het.

Thanksgiving Communie & Vormsel: snel en makkelijk, zo werkt het.

Na het feest is vóór dankzegging:

Iedereen die communie, vormsel of een ander feest heeft gevierd, krijgt meestal veel groeten en enkele geschenken. Hoe voelt het voor jou als je iemand iets - en 

  • nooit meer iets van de ontvanger horen?
  • een bedankje ervoor krijgen?

Ik vind het leuk als ik feedback krijg dat mijn felicitaties zijn aangekomen. Het "dankjewel" hoeft niet groot te zijn, een kleintje is genoeg voor mij. Omdat ik dacht aan het vinden van de juiste woorden en een persoonlijk cadeau. Daarom behoor ik tot deteam dankzegging“. Toch zal ik eerlijk zijn: de meeste papieren kaartjes die ik in de loop der jaren heb gekregen, belandden vroeg of laat bij het papierafval.


Danksagung oder Danksagungskarte als eCard versenden. Mit eigenem Text und Foto. Papierlos und günstig.

Ik weet dat kinderen, vooral tieners, niet altijd zo enthousiast zijn over het sturen van bedankbriefjes, ook al zijn ze dat echt wel vanuit mijn hart erg blij met alle dingen die ze kregen voor vormsel of communie. Er zijn vragen op vragen voor hen: tegen wie zeg ik dankjewel? Hoe zeg ik dankjewel? Moet het een bedankbriefje met een foto zijn? Wanneer is het juiste moment? Is het 8 weken na de vakantie te laat om nog een bedankkaartje te sturen? Moet het een kaart zijn met christelijke symbolen? Is een korte tekst voldoende of moet het een lange, handgeschreven tekst zijn?

Snel & voordelig: een digitale bedankkaart 

Met mijn digitale bedankje heb ik een persoonlijke, papierloze kaart ontworpen het u erg licht kracht om dankjewel te zeggen. U kunt samen met uw kind een sjabloon kiezen, individueel volgens de uwe persoonlijke smaak. Misschien heb je een betoverende foto die jullie allemaal mooi vinden? Hoe leuker de bevestiger of het communiekind het vindt, hoe makkelijker het is voor alle betrokkenen. In mijn winkel vind je unieke bedankbriefjes die je gewoon kunt gebruiken als bedankje whatsapp-kaart versturen. Bekijk ze ook eens Uitnodigingen voor communie en vormsel – omdat ik graag alle vele sjablonen snel herontwerp tot een bedankbriefje. Ik ontwerp graag – tegen een vaste prijs - een bedankje naar eigen wens.

Aangezien u maar één eCard hoeft te kopen, bespaart dit bedankje u geld. Want je stuurt ze gewoon via WhatsApp of e-mail naar iedereen die aan je dacht. Eenmaal beslist, ontvang je binnen 24 uur je persoonlijke bedankje – met of zonder foto. Het maakt niet uit of je ze kort na het festival verstuurt of net iets te laat voelt: nu is het echt snel! Want zodra je de voltooide eCard op je smartphone hebt geladen, is deze "klaar om te verzenden". Als je van plan bent een communie- of vormselfotoalbum te maken, stop dan de digitale dankzegging er gewoon in als een foto. 

Danksagungskarten die Freude bereiten. Einfach eine eCard versenden und damit papierlos Danke sagen.

Tekstideeën voor uw dank

Op mijn digitale bedankkaartjes voor communie en vormsel vind je veel welgemeende tekstsuggesties. Ik zou graag uw eigen woorden op uw bedankkaart willen opnemen. Enkele uitspraken zijn:

  • Graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige cadeaus, aandacht en felicitaties bij mijn vormsel/communie. Het was een geweldige en onvergetelijke dag voor mij
  • Bedankt voor de attenties, geschenken en felicitaties voor mijn bevestiging
  • Heel erg bedankt voor de vele attenties en groeten voor mijn communie - ik was er erg blij mee
  • Hartelijk dank – ook namens mijn ouders – voor de vele felicitaties en cadeaus op mijn vormsel
  • Ik zeg heel erg bedankt
  • Bedankt dat je van mijn bevestiging zo'n onvergetelijke dag hebt gemaakt

Ik ben er zeker van dat we samen het "probleem" Thanksgiving kunnen oplossen en ik kijk ernaar uit om jou en je kind/tiener de perfecte, digitale Thanksgiving-kaart ontwerpen!

Jouw Anya

Producten